Om oss

Historia
Easy Asia Trading AB är ett familjedrivet grossistföretag vars huvudsakliga verksamhet bygger på import av asiatiska produkter. Vi är ett väletablerat företag med över 15 års erfarenhet inom importbranschen, vilket har medfört ett starkt och brett kontaktnät med Asien. Tack vare vår goda kontakt med Asien och våra höga inköpsvolymer så kan vi erbjuda Er goda säljmarginaler, utan att behöva kompromissa på kvalitén. Hos oss ska det kännas enkelt att beställa. Ni ringer, faxar eller skicka in Er beställning till oss, och produkter som är lagervaror levereras som regel dagen efter till Er med våra egna transportbilar eller med extern logistik.

Alla erbjuder service – Men få når vår nivå
Service i sig är vad vi brukar kalla en hygiensfaktor. Men vi ser det fortfarande som ett slagkraftigt konkurrensmedel och jobbar stenhårt för att dagligen tillgodose våra kunders önskemål. Vi agerar snabbt om något händer och arbetar efter föresatsen att varje utmaning ska lösas här och nu!

Kvalitet och pris i en svårslagen kombination
Våra produkter håller mycket hög kvalitet i förhållande till det låga priset. Det uppnår vi genom att minimera antalet mellanhänder och vara noga med vilka produkter vi samarbetar med. Genom att också vara närvarande genom Amson Ltd i Asien kan vi göra viktiga kvalitetskontroller löpande.